42095 Radiostyrd stuntracer V29

6251546

I lager

899,00 kr

Mer information

Sväng, snurra och kör på bakhjulen i hög fart eller trotsa tuff terräng med den motordrivna LEGO® Technic modellen 42095 Radiostyrd stuntracer. Den här robusta modellen har stora larvband med bra grepp och stora kedjekransar baktill för optimal acceleration, samt modern design med en fräsch färgskala i gult och blått och dekorativa klistermärken. Kör framåt, bakåt, åt vänster eller höger, och sväng i 360 grader. Bygg om det radiostyrda banddrivna 2-i-1-fordonet till en radiostyrd racerbil för en dubbel bygg- och lekupplevelse.
Gör dig redo att uppleva den kraftfulla LEGO® Technic modellen Radiostyrd stuntracer i futuristisk design med enorma larvband för bra grepp och stora kedjekransar baktill för optimal acceleration! Greppa fjärrkontrollen och trampa gasen i botten för att köra på bakhjulen, hoppa över hinder, snurra och svänga tvärt framåt eller bakåt. Det här fantastiska motordrivna 2-i-1-fordonet har en fräsch färgskala i gult och blått och kan byggas om till en grym radiostyrd racerbil!
• Motordrivet radiostyrt racerfordon med larvband och stora kedjekransar baktill för fantastisk acceleration. 
• Kolla in den fräscha färgskalan i gult och blått med coola klistermärken. 
• Trotsa tuff terräng och hinder, kör framåt, bakåt, åt höger och vänster, sväng i 360 grader och kör på bakhjulen i hög fart. 
• Innehåller följande LEGO® Power Functions-delar: 2 stora motorer, mottagare, batterilåda och fjärrkontroll. 
• Det här LEGO® Technic setet har utformats för att ge en engagerande och givande byggupplevelse och har realistiska rörelser och mekanismer som stimulerar unga byggares fantasi, motorik och öga-handkoordination. 
• Den här motordrivna 2-i-1-leksaken kan byggas om till en radiostyrd racerbil. 
• Den radiostyrda stuntracern är 17 cm hög, 22 cm lång och 15 cm bred. 
• Den radiostyrda racerbilen är 12 cm hög, 20 cm lång och 19 cm bred.

Antal bitar: 324

Rekommenderad ålder: 9+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

42095 Radiostyrd stuntracer V29

42095 Radiostyrd stuntracer V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori