60214 Brandkårsutryckning till ham.. V29

6251387

Denna produkt finns inte längre i lager


349,00 kr

Mer information

LEGO® City setet 60214 Brandkårsutryckning till hamburgerrestaurang innehåller en hamburgerrestaurang med skylt och fallande elddelar, skjutbart serveringsfönster och soptunna. Det här roliga setet innehåller även en brandbil med minifigurhytt, 2 förvaringsfack, roterande bakdel och riktbar pump med vattenjetfunktion som är ny för januari 2019. Setet innehåller även en motorcykel med plats för en brandsläckare, en brandyxa som är ny för januari 2019 och 3 minifigurer.
Rädda hamburgarna! Skylten på hamburgerrestaurangen i LEGO® City har börjat brinna och ägaren behöver din hjälp. Ta med syrgastuben, hoppa in i brandbilen och kör till restaurangen medan din brandmanskollega åker i förväg på motorcykeln. När du är framme siktar du med pumpen för att bekämpa elden. Kan du släcka den innan hamburgerrestaurangen brinner ner? Och glöm inte att släcka den brinnande soptunnan!
• Innehåller 3 LEGO® City minifigurer: 2 brandmän och en grillkock. 
• Innehåller en brandbil med minifigurhytt, roterande bakdel, riktbar pump med vattenjetfunktion som är ny för januari 2019, 2 förvaringsfack och en motorcykel. 
• Innehåller även en hamburgerrestaurang med hamburgerskylt, öppningsbart serveringsfönster och soptunna. 
• Tillbehör: brandyxa som är ny för januari 2019, 2 hjälmar med öppningsbart visir, syrgasmask, soptunna, motorcykelhjälm, liten brandsläckare och 5 byggbara elddelar. 
• Fäll upp en eller alla flammor på hamburgerrestaurangens skylt och soptunnan för att släcka en liten brand eller en riktig eldsvåda! 
• Vrid på den bakre delen av brandbilen och kläm på vattenpumpens bälg för att spruta ut vattendelarna och välta flamdelarna. 
• Hamburgerrestaurangen med skylt är 17 cm hög, 12 cm bred och 6 cm djup. 
• Brandbilen med nedfälld vattenpump är 8 cm hög, 15 cm lång och 6 cm bred.

Antal bitar: 327

Rekommenderad ålder: 5+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

60214 Brandkårsutryckning till ham.. V29

60214 Brandkårsutryckning till ham.. V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori