42093 Chevrolet Corvette ZR1 V29

6251446

Denna produkt finns inte längre i lager


449,00 kr

Mer information

Återskapa sann ingenjörskonst med LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1. Denna exklusiva modell är utvecklad i samarbete med Corvette och fångar verkligen den ikoniska superbilens essens. Den har en autentisk färgskala i orange och svart, svarta fälgar med lågprofildäck, stor bakspoiler och 4 avgasrör. Denna kopia av Chevrolet Corvette ZR1 har också fungerande styrning och en synlig detaljerad V8-motor med rörliga kolvar. Bygg om denna fantastiska 2-i-1-modell för att skapa en realistisk hotrod.

Upptäck innovativ teknik och design med fantastiska LEGO® Technic Chevrolet Corvette ZR1 bilmodellen – utvecklad i samarbete med Corvette. Denna coola kopia av den ikoniska superbilen, den snabbaste och mest kraftfulla Corvetten hittills, har en autentisk färgskala i orange och svart och mängder av realistiska detaljer, inklusive stor bakspoiler, 4 avgasrör och svarta fälgar med lågprofildäck. Manövrera den fungerande styrningen och kör fordonet för att aktivera den synliga V8-motorn med rörliga kolvar. Bygg om denna exklusiva 2-i-1-modell för att skapa en kraftfull hotrod.
• Den exklusiva kopian av Chevrolet Corvette ZR1 har mängder av realistiska funktioner, som stor bakspoiler, 4 avgasrör, svarta fälgar med lågprofildäck, fungerande styrning och en detaljerad V8-motor med rörliga kolvar. 
• Denna samlarleksak har en autentisk färgskala i orange och svart, plus ett ark med coola klistermärken för ytterligare detaljer. 
• Manövrera den fungerande styrningen och kör fordonet för att aktivera de synliga V8-kolvarna. 
• LEGO® Technic 2-i-1-set: kan byggas om till en hotrod. 
• Den här LEGO® Technic modellen har utformats för att ge en givande och fördjupande byggupplevelse. 
• LEGO® Technic set har realistiska rörelser och mekanismer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt. 
• Lämplig för byggare från 9 år. 
• Chevrolet Corvette är 8 cm hög, 29 cm lång och 12 cm bred. 
• Hotroden är 8 cm hög, 23 cm lång och 12 cm bred.

Antal bitar: 579

Rekommenderad ålder: 9+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

42093 Chevrolet Corvette ZR1 V29

42093 Chevrolet Corvette ZR1 V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori