41368 Andreas talangshow V29

6251507

I lager

599,00 kr

Mer information

Det är showtime med LEGO® Friends 41368 Andreas talangshow. Setet innehåller 3 olika roterande kulisser för timmar av fantasilek som visar Andreas talanger. Gör i ordning henne i logen och hjälp henne sedan att sjunga, spela trummor eller trolla på scenen – vrid på ratten på lådan för att trolla fram en kanin! De 2 högtalarna vid sidan av scenen kan roteras så att stora skärmar dyker upp. Utvidga lekupplevelsen genom att ställa din mobiltelefon i hållaren och spela musik eller visa en film som bakgrund till Andrea – 2 gula hållare bakom scenen håller fast mobilen. Hjälp Chloe att använda den röda och den gröna knappen på domarbordet för att berätta vad hon tycker om numren i talangshowen, och låt flaggorna fällas ner över scenen för att visa hennes reaktion. Använd sedan fyrverkerifunktionen för att fira vinnarna i LEGO talangshowen. Innehåller 2 minidockor, Andrea och Chloe, samt en kaninfigur.

LEGO® Friends Andrea har många talanger och här kan du se henne visa upp dem. Andrea är redo att imponera på publiken klädd i sin nya kjol. Kombinera och byt ut de olika kulisserna för att se Andrea trolla, sjunga eller spela trummor. Hjälp Andrea att göra sig redo för showen i logen eller klä henne i trollerimantel. Chloe är talangshowens domare. När hon trycker på röstknapparna visas en flagga som talar om vad hon tycker om numret. Det får tummen upp! Avfyra fyrverkerierna för att fira!

• Innehåller 2 minidockor, Andrea och LEGO Friends Chloe, samt en kaninfigur. 
• Innehåller en huvudscen med roterande högtalare samt 3 olika roterande minikulisser, 2 backstageområden, en domarpanel med flaggfunktioner och röstknapp, ett ställ för en mobiltelefon, en fyrverkerifunktion och en trollerilåda. 
• Tillbehör: mikrofon, trolleriset, kamera, hårborste, läppstift, mugg, mobiltelefonhållare och en tygkjol som Andrea kan byta till. 
• Trolleritillbehör: trollerimantel, magiskt kort, hatt, trollstav och leksakskanin. 
• Byt roterande kulisser så att Andrea kan sjunga, trolla eller spela trummor och visa upp sina många talanger. 
• Ta med Andrea backstage för att hjälpa henne att göra sig redo för kvällen i sin tygkjol eller trollerimantel! 
• Använd flaggorna för att göra tummen upp, och avfyra sedan fyrverkerierna! 
• Ställ din mobiltelefon bakom scenen för att lägga till fantastiska bakgrunder eller låtar. 
• LEGO® Friends set uppmuntrar till kreativ lek och fantasifullt och roligt byggande. 
• Koppla ihop den runda basen från 41383 Olivias hamsterlekplats med scenen och visa ett nummer med en hamster som åker motorcykel i talangshowen. 
• Modellen är 21 cm hög, 25 cm bred och 6 cm djup.

Antal bitar: 492

Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

41368 Andreas talangshow V29

41368 Andreas talangshow V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori