41365 Emmas ateljé V29

6251499

Denna produkt finns inte längre i lager


299,00 kr

Mer information

Följ med Andrea på en shoppingtur till LEGO® 41365 Emmas ateljé. Det här leksakssetet innehåller en butik som säljer konstverk och konstnärsmaterial på nedervåningen. På övervåningen ligger ateljén där LEGO Friends Emma skapar sina konstverk med paletten i handen. Låt ditt barn släppa loss fantasin och ”måla” på den magiska duken – tillsätt bara vatten och se när bilden dyker upp! Vrid på ratten på drejskivan för att få skulpturen att snurra. Fortsätt den kreativa leken uppe på taket och koppla av med en kopp kaffe och en tårtbit i kaféet medan du leker med katten Chico. Innehåller 2 minidockor, Emma och Andrea, samt en kattfigur.

Häng med till Emmas ateljé för en kreativ dag med LEGO® Friends Emma och Andrea som målar och gör skulpturer. Utforska konstgalleriet för att se om det är några målningar du vill köpa. I ateljén kan du måla staffliet med vatten för att se en bild träda fram. Vad är det på duken? Tassavtryck! Det verkar som att katten Chico har uttryckt sin kreativitet! Senare kan du gå upp till kaféet på takterrassen och ta något att dricka i solen.

• Setet innehåller 2 minidockor, Emma och Andrea, samt kattfiguren Chico.
• Innehåller ett galleri som säljer konstverk och konstnärsmaterial på nedervåningen, en ateljé med ett ministaffli, färgburkar och en snurrande drejskiva på övervåningen och en takterrass med ett kafé, ett bord och ett parasoll.
• Tillbehör: målarduk med vattenreaktiv textil, färgpalett, pensel, sax, färgflaska, konstverksbrickor, kassaapparat, sedel, butiksskylt, kaka och kopp.
• Använd drejskivans snurrfunktion för att skapa skulpturer.
• ”Måla” den smarta målarduken med vatten för att se bilder dyka upp!
• Titta efter nya konstverk i galleriet eller gå upp på övervåningen för att skapa egna!
• LEGO® Friends set uppmuntrar till kreativ lek och fantasifullt och roligt byggande.
• Modellen är 16 cm hög, 9 cm bred och 6 cm djup.

Antal bitar: 235

Rekommenderad ålder: 6+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

41365 Emmas ateljé V29

41365 Emmas ateljé V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori