Lego 31093 Flodhusbåt V29

6250788

I lager

349,00 kr

Mer information

Följ med på äventyr på vågorna med det mysiga LEGO® Creator 3-i-1-setet 31093 Flodhusbåt. Denna knasiga husbåtsmodell har en mängd olika funktioner, som ett detaljerat däck med snurrstol, arbetsbänk och fiskespö med hållare. Den kan också öppnas upp för att enkelt komma åt den detaljerade hytten med stol, säng, tv, lampa och kök. Med Creator 3-i-1-seten får du 3 olika bygg- och lekupplevelser. Bygg denna leksaksbåt och bygg sedan om den till ett klassiskt sjöflygplan eller upplev roliga kustäventyr i fiskebyn med pir, kafé och fiskebåt. Husbåten innehåller 2 minifigurer som är redo för äventyr, plus en klossbyggd fågel, pelikan och krokodil.

Tag plats för skoj och äventyr på flodhusbåten! Denna färgglada LEGO® Creator 3-i-1-modell är fullmatad med coola funktioner och detaljer, som en mysig hytt med öppningsbar vägg för att enkelt komma åt stolen, sängen, tv:n, lampan och köket. Längst bak på båten kan du fiska i den bekväma snurrstolen eller ta fram kameran och fotografera den exotiska fågeln, pelikanen eller den läskiga krokodilen! Bygg om detta set för att lyfta med ett klassiskt sjöflygplan eller njuta av kustäventyr i fiskebyn med pir, kafé och fiskebåt.

• Njut av 3 byggmöjligheter med detta LEGO® Creator 3-i-1-set. Bygg flodhusbåten och bygg sedan om den för att skapa ett sjöflygplan med brygga och krabba, eller en fiskeby med pir, kafé och fiskebåt. 
• Flodhusbåten har en detaljerad hytt med stol, säng, tv, lampa och kök, plus ett detaljerat däck med 2 markiser, snurrstol, arbetsbänk, fiskespö med hållare och 4 lampor. 
• Innehåller 2 minifigurer, en fiskare och en tjej som båda är redo för äventyr, plus en klossbyggd fågel, pelikan och krokodil. 
• Ge dig av på äventyr på vågorna ombord på flodhusbåten med exotiska LEGO® djur! 
• Tillbehör: kamera, 3 livbojar och 2 fiskar. 
• Flodhusbåten är 10 cm hög, 17 cm lång och 8 cm bred. 
• Sjöflygplanet är 10 cm högt, 17 cm långt och 8 cm brett. 
• Fiskebyn är 12 cm hög, 27 cm bred och 17 cm djup. 
• Leksaksbåten är 7 cm hög, 17 cm lång och 6 cm bred.

Antal bitar: 396Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 31093 Flodhusbåt V29

Lego 31093 Flodhusbåt V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori