Lego 31092 Helikopteräventyr

6259223

Denna produkt finns inte längre i lager


99,00 kr

Mer information

Gör dig redo för snabb action med LEGO® Creator 3-i-1-setet 31092 Helikopteräventyr, med en högteknologisk helikopter med cool färgskala i grönt, gult och svart, tonad cockpit, stora motorer, justerbart landningsställ och snurrande rotor. Med LEGO Creator 3-i-1-seten får du 3 olika bygg- och lekupplevelser. Bygg leksakshelikoptern och bygg sedan om den till en motorbåt eller ett segelflygplan för ännu mer höghastighetsskoj.

Bygg och kör grymma maskiner med setet Helikopteräventyr, med en högteknologisk helikopter med cool färgskala i grönt, gult och svart, tonad cockpit, stora motorer och justerbart landningsställ. Snurra huvudrotorn och ge dig ut på spännande luftuppdrag! När du är klar kan du bygga om den och njuta av snabba vattenäventyr med en cool motorbåt eller sväva ljudlöst i luften med det eleganta segelflygplanet.

• Njut av 3 byggmöjligheter med detta LEGO® Creator 3-i-1-set. Bygg setet Helikopteräventyr och bygg sedan om det till en motorbåt eller ett segelflygplan för ännu mer höghastighetsskoj. 
• Helikopteräventyr innehåller en högteknologisk helikopter med tonad cockpit, stora motorer, justerbart landningsställ och snurrande rotor. 
• Kolla in helikopterns coola färgskala i grönt, gult och svart. 
• Ta kontroll och lyft mot skyarna med Helikopteräventyr! 
• Helikoptern är 7 cm hög, 19 cm lång och 12 cm bred. 
• Motorbåten är 4 cm hög, 11 cm lång och 5 cm bred. 
• Segelflygplanet är 5 cm högt, 15 cm långt och 15 cm brett.
Antal bitar: 114Rekommenderad ålder: 6+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 31092 Helikopteräventyr

Lego 31092 Helikopteräventyr

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori