Lego 31089 Orange racerbil V29

6250780

Denna produkt finns inte längre i lager


249,00 kr

Mer information

Kom först över mållinjen med LEGO® Creator 3-i-1-setet 31089 Orange racerbil. Den här coola leksaksbilen är baserad på ett verkligt motorsportfordon och har aerodynamisk kaross med stora luftintag och en snygg färgskala i orange, vitt och mörkblått. Den har också rundad och tonad vindruta, tonade strålkastare, synlig bakmonterad motor, stor bakspoiler och greppande däck. Lyft taket för att komma åt cockpit eller kolla in lågfriktionsdesignen med korsaxel. Med LEGO Creator 3-i-1-seten får du 3 olika bygg- och lekupplevelser. Bygg den orangea racerbilen och bygg sedan om den till en klassisk racerbil utan tak eller en racerbåt för ännu mer action och äventyr.

Kör så det ryker på racingbanan i en orange racerbil, med en snygg färgskala i orange, vitt och mörkblått, aerodynamisk kaross med stora luftintag, rundad och tonad vindruta, tonade strålkastare, synlig bakmonterad motor, stor bakspoiler och greppande däck. Kolla in lågfriktionsdesignen med korsaxel och lyft taket för att komma åt cockpit. Inta sedan din position vid startlinjen och gör dig redo att tävla! När du är klar kan du bygga om denna LEGO® Creator 3-i-1-modell för att skapa en klassisk racerbil utan tak eller ge dig ut på vågorna ombord på en snabb racerbåt.

• Njut av 3 byggmöjligheter med detta LEGO® Creator 3-i-1-set. Bygg den orangea racerbilen och bygg sedan om den för motorsportaction i höga hastigheter bakom ratten på en klassisk racerbil utan tak eller en kraftfull LEGO racerbåt. 
• Den orangea racerbilen har aerodynamisk kaross med stora luftintag, rundad och tonad vindruta, åtkomlig cockpit, synlig bakmonterad motor, stor bakspoiler och greppande däck. 
• Kolla in den orangea racerbilens sportiga färgskala i orange, vitt och mörkblått. 
• Lyft taket för att komma åt racerbilens cockpit. 
• Kör så det ryker i snäva kurvor i höga hastigheter för att vinna loppet! 
• Cockpit har plats för en minifigur med racinghjälm (ingår ej). 
• Den orangea racerbilen är 5 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. 
• Den klassiska racerbilen är 4 cm hög, 14 cm lång och 7 cm bred. 
• Racerbåten är 4 cm hög, 14 cm lång och 7 cm bred.

Antal bitar: 221Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 31089 Orange racerbil V29

Lego 31089 Orange racerbil V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori