Lego 31091 Transport för rymdfärja V29

6250786

Denna produkt finns inte längre i lager


299,00 kr

Mer information

Kör mot uppskjutningsbasen med mäktiga LEGO® Creator 3-i-1-setet 31091 Transport för rymdfärja, med en flakbil och släp med vertikala avgasrör, takmonterade tutor, tonad vindruta och 10 kraftiga hjul med robusta däck, plus en leksaksrymdfärja med stora motorer, öppningsbara dörrar till nyttolastutrymmet, fungerande kran och en satellit. Med LEGO Creator 3-i-1-seten får du 3 olika bygg- och lekupplevelser. Bygg Transport för rymdfärja och bygg sedan om den till en helikoptertransport eller en bil med husvagn för ännu mer skoj och äventyr.

Gör dig redo för rymdäventyr med LEGO® Creator 3-i-1-setet Transport för rymdfärja. Kör den kraftfulla flakbilen till uppskjutningsbasen, lasta av den häftiga rymdfärjan och ge dig av ut i rymden. Öppna sedan dörrarna till nyttolastutrymmet och använd kranen för att skicka satelliten i omloppsbana. Åk sedan tillbaka till jorden och gör en perfekt landning, lasta rymdfärjan på flaket och transportera den till basen så att den är redo för nästa spännande uppdrag! Bygg om detta 3-i-1-set för att skapa en cool helikoptertransport eller ge dig av på en rolig semester i en bil med husvagn.

• Njut av 3 byggmöjligheter med detta LEGO® Creator 3-i-1-set. Bygg Transport för rymdfärja och bygg sedan om den för att skapa en cool helikoptertransport eller en bil med husvagn. 
• Transporten för rymdfärjan innehåller en flakbil och ett släp, plus en rymdfärja och en satellit. 
• Flakbilen och släpet har vertikala avgasrör, takmonterade tutor, tonad vindruta och 10 hjul med gummidäck. 
• Rymdfärjan har autentisk färgskala, tonad vindruta, stora motorer, öppningsbara dörrar till nyttolastutrymmet och en fungerande kran. 
• Lasta rymdfärjan på flakbilen och ge dig av mot uppskjutningsbasen. 
• Res ut i rymden, öppna dörrarna till nyttolastutrymmet och använd kranen för att skicka upp satelliten i omloppsbana innan du åker tillbaka till jorden och gör en perfekt landning! 
• Transporten (med rymdfärjan) är 10 cm hög, 28 cm lång och 12 cm bred. 
• Helikoptertransporten är 8 cm hög, 17 cm lång och 3 cm bred. 
• Bilen med husvagnen är 4 cm hög, 16 cm lång och 3 cm bred.

Antal bitar: 341Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 31091 Transport för rymdfärja V29

Lego 31091 Transport för rymdfärja V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori