Lego 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon V29

6250566

Denna produkt finns inte längre i lager


199,00 kr

Mer information

Iscensätt en strid mellan den gode sonen och den onde fadern med LEGO® NINJAGO® 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon. Denna ninjaleksak innehåller den gröna ninjan Lloyds spinjitzusnurra med energitornado och Lord Garmadons spinjitzusnurra med förstörelsetornado, var och en med en snurrdel som är ny för januari 2019, plus 3 tillbehör för attack-, försvars- och hastighetsläge. Testa olika tekniker med dessa coola NINJAGO snurror, skapa dina egna utmaningar och tävla mot dina vänner – möjligheterna är oändliga. Detta LEGO NINJAGO set innehåller minifigurerna Lloyd och Lord Garmadon med katanasvärd, plus 6 byggbara ställ för vapen och tillbehör.

Kämpa om att bli spinjitzumästare med Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon! Placera Lloyd i spinjitzusnurran med energitornadon och Lord Garmadon i spinjitzusnurran med förstörelsetornadon, välj attack-, försvars- eller hastighetsläge och snurra iväg! Prova nya ninjastridstekniker, hitta på egna spinjitzuutmaningar och tävla i ninjatävlingar mot dina vänner. Det finns inga regler eller gränser, så var kreativ. Vem kommer att vinna striden mellan den gröna ninjan Lloyd och hans onde far Lord Garmadon? Det är upp till dig!

• Innehåller minifigurerna Lloyd och Lord Garmadon med varsitt silverfärgat katanasvärd. 
• Både Lloyds spinjitzusnurra med energitornado och Lord Garmadons spinjitzusnurra med förstörelsetornado innehåller en snurrdel som är ny för januari 2019 och 3 tillbehör för attack-, försvars- och hastighetsläge. 
• Attacktillbehöret på Lloyds snurra har 4 energiklingor, försvarstillbehöret har 4 energidelar och hastighetstillbehöret har 4 spikar. 
• Attacktillbehöret på Lord Garmadons snurra har 4 dubbeldolkar, försvarstillbehöret har 4 förstörelsedelar och hastighetstillbehöret har 4 spikar. 
• Denna snurrleksak innehåller också 6 byggbara ställ för vapen och tillbehör. 
• Skapa dina egna spinjitzuutmaningar och snurrtävlingar mot dina vänner. 
• Kombinera med LEGO® NINJAGO® leksakerna 70659 Spinjitzu Kai, 70660 Spinjitzu Jay, 70661 Spinjitzu Zane, 70662 Spinjitzu Cole och 70663 Spinjitzu Nya & Wu för spännande spinjitzustrider. 
• Återskapa tornadoeffekterna från tv-serien LEGO® NINJAGO® Masters of Spinjitzu. 
• Varje snurra (utan tillbehör) är 4 cm hög, 5 cm lång och 5 cm bred.

Antal bitar: 208Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon V29

Lego 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori