Lego 75229 Death Star Escape V29

6251679

I lager

349,00 kr

Mer information

Låt Star Wars™ fantasten uppleva ett oförglömligt rymdäventyr med LEGO® Star Wars setet 75229 Death Star Escape. Det här fantastiska setet återskapar en storslagen scen från filmen Stjärnornas krig med Luke Skywalker och prinsessan Leia och innehåller en gångjärnsförsedd sektion av Dödsstjärnan med ingång, stängbar dörr med spak och infällbar bro, samt en andra sektion med plattform, stege, dold musdroid och öppningsbar låda med elektrokikare. Fans kommer att älska att sätta Leia på Lukes rygg och hjälpa honom att greppa änterhaken och svinga sig över avgrunden och bort från stormtruppssoldaten. Innehåller 3 minifigurer och en LEGO musdroidfigur.

Hjälp Luke Skywalker och prinsessan Leia att genomföra en djärv flykt från Dödsstjärnan! Dra i spaken för att stänga dörren och dra sedan in bron. Vrid på ratten för att få stormtruppssoldaten att falla och använd sedan änterhaken så att Luke och Leia kan svinga sig i säkerhet. Ska hjältarna klara det? Det är helt upp till dig ...

• Innehåller 3 minifigurer, Luke Skywalker, prinsessan Leia och en stormtruppssoldat, samt en LEGO® musdroidfigur. 
• Innehåller en gångjärnsförsedd sektion av Dödsstjärnan med ingång, stängbar dörr med spak, infällbar bro och en pelarsektion med plattform, stege, dold musdroid, öppningsbar låda med elektrokikare och en funktion som får stormtruppssoldaten att falla ner från tornet. 
• Vapen: Lukes ljussabel och två strålpistoler. 
• Den här byggleksaken innehåller dessutom Lukes änterhake. 
• Iscensätt en oförglömlig flyktscen från filmen Stjärnornas krig eller hitta på egna spännande och kreativa lekscenarier! 
• Dödsstjärnan i utfällt läge är 15 cm hög, 16 cm bred och 8 cm djup.

Antal bitar: 329Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 75229 Death Star Escape V29

Lego 75229 Death Star Escape V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori