Lego 75247 Rebel A-Wing Starfighter V29

6251689

I lager

169,00 kr

Mer information

Låt ditt barn uppleva spännande LEGO® Star Wars™ äventyr med samlarbyggsetet 75247 Rebel A-Wing Starfighter. Det här säkra och pedagogiska LEGO 4+ setet är särskilt utformat för att vara roligt och enkelt för förskolebarn och har roterande kanoner, öppningsbar cockpit med plats för A-Wing-piloten samt en lättbyggd startklossbas som som låter nybörjare uppleva stoltheten i att på egen hand bygga rymdskeppet. Den här byggleksaken innehåller dessutom en servicestation i miniformat för att hålla A-Wing-skeppet i trim, samt vägledningsskyltar så att den vänlige droiden C-3PO kan guida det ut på nya rebelluppdrag! Den enkla bygg- och lekguiden som ingår hjälper också ditt barn att förstå syftet med bygginstruktionerna och stimulerar fantasin och självförtroendet för en perfekt start på LEGO byggandet i en välbekant Star Wars värld. Innehåller 2 minifigurer.

Gör dig redo för ännu ett farligt uppdrag i det supersnabba rymdskeppet A-Wing Starfighter. Hjälp den vänlige droiden C-3PO att kontrollera skeppet på servicestationen. Sätt sedan piloten i cockpiten, starta motorerna och gör klart för start!

• LEGO® 4+ set är särskilt utformade för att vara roliga och enkla för barn och stärka deras självförtroende med enkla bygginstruktioner – en perfekt start på LEGO byggandet.
• Innehåller 2 LEGO® Star Wars™ minifigurer: en A-Wing-pilot och den legendariske droiden C-3PO.
• Det här setet innehåller en lättbyggd A-Wing Starfighter och en servicestation i miniformat med en bom, en skiftnyckel och andra små detaljer.
• A-Wing-modellen från storfilmen Stjärnornas krig har öppningsbar cockpit med plats för piloten och en startklossbas som hjälper ditt barn att snabbt börja bygga och leka i en spännande LEGO® Star Wars miljö.
• Innehåller också A-Wing-pilotens strålpistol och skyltar så att C-3PO kan vägleda A-Wing-skeppet.
• LEGO® 4+ lekset hette tidigare LEGO Juniors och är kompatibla med alla LEGO byggleksaker för kreativ lek.
• En perfekt present till förskolebarn.
• LEGO® 4+ låter ditt barn upptäcka en värld full av vardagshjältar och favoritkaraktärer från film och tv.
• Kombinera med 4+ seten 75235 X-Wing Starfighter Trench Run och 75237 TIE Fighter Attack för roliga Star Wars™ byggäventyr.
• LEGO® Star Wars™ A-Wing-modellen är 6 cm hög, 13 cm lång och 11 cm bred.

Antal bitar: 62Rekommenderad ålder: 4+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 75247 Rebel A-Wing Starfighter V29

Lego 75247 Rebel A-Wing Starfighter V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori