Lego 70680 Tempelträning V29

6259055

Denna produkt finns inte längre i lager


99,00 kr

Mer information

Lär dig spinjitzukonsten med ninjakrigarna Kai och Nya. Setet LEGO® NINJAGO® Legacy 70680 Tempelträning innehåller en byggbar ninjaträningsstation med roterande boxningssäck, träningsdockor och en handhållen stridsplattform för minifigurer. Återskapa klassiska scener från tv-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu med denna actionfyllda byggleksak med 2 minifigurer, Samurai X träningsrustning och coola gyllene vapen.

Träna för att bli en spinjitzumästare med Kai och Nya! Sätt på dig Samurai X ninjaträningsrustning och öva på stridsplattformen, de roterande boxningssäckarna och träningsdockorna. Visa upp alla dina färdigheter och bevisa att du har vad som krävs för att bli en ninjakrigare!

• Innehåller 2 LEGO® NINJAGO® minifigurer: Kai och Nya. 
• Detta LEGO® NINJAGO® set innehåller en byggbar ninjaträningsstation med roterande boxningssäckar, 2 dekorativa gyllene kuan tao-svärd och ett dekorativt månsvärd, en träningsdocka med 2 avtagbara dolkar, en träningsdocka i trästil och en handhållen stridsplattform som minifigurerna kan stå på. 
• Detta ninjalekset innehåller också Samurai X träningsrustning med ett dekorativt gyllene månsvärd. 
• Vapen: Kais 2 gyllene katanasvärd och Nyas gyllene dubbelbladiga lie. 
• LEGO® NINJAGO® Legacy serien innehåller nya versioner av populära ninjamodeller från tidigare säsonger för att återskapa eller återuppleva ikoniska strider från tv-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu. 
• Kolla in byggleksaken LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Spinjitzutempel för ännu mer spinjitzuaction. 
• Ninjaträningsstationen med boxningssäck är 9 cm hög, 4 cm bred och 4 cm djup.

Antal bitar: 122Rekommenderad ålder: 6+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 70680 Tempelträning V29

Lego 70680 Tempelträning V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori