Lego 70659 Spinjitzu Kai V29

6250551

I lager

99,00 kr

Mer information

Bemästra spinjitzukonsten med 70659 Spinjitzu Kai LEGO® NINJAGO® snurran. Denna ninjaleksak innehåller Kais NINJAGO spinjitzusnurra med eldtornado och en snurrdel som är ny för januari 2019, plus 3 tillbehör för attack-, försvars- och hastighetsläge. Experimentera med olika tekniker, skapa dina egna utmaningar och tävla mot dina vänner – möjligheterna är oändliga. Denna kreativa leksak innehåller minifiguren Kai med katanasvärd, plus 3 byggbara ställ för vapen och tillbehör.

Visa upp dina ninjafärdigheter med Spinjitzu Kai! Placera minifiguren LEGO® NINJAGO® Kai i spinjitzusnurran med eldtornadon, välj attack-, försvars- eller hastighetsläge och snurra iväg. Prova nya tekniker, hitta på egna spinjitzuutmaningar och tävla mot dina vänner. Det finns inga regler eller gränser, så var kreativ och bevisa att du är en spinjitzuninja!

• Innehåller minifiguren LEGO® NINJAGO® Kai med silverfärgat katanasvärd.
• LEGO® NINJAGO® Spinjitzu Kai snurran med eldtornado innehåller en snurrdel som är ny för januari 2019 och 3 olika tillbehör för attack-, försvars- och hastighetsläge.

Antal bitar: 97Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 70659 Spinjitzu Kai V29

Lego 70659 Spinjitzu Kai V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori