Lego 21149 Minecraft BigFig Steve med...V29

6251773

I lager

179,00 kr

Mer information

Skapa och träffa en stor Minecraft™ hjälte med den lättbyggda figuren BigFig Alex, komplett med byggbar kyckling och Minecraft diamantsvärd! Använd spaken på Alex rygg för att höja och sänka hennes vänsterarm, och flytta hennes armar och ben för att skapa coola poser. Ställ henne sedan på basplattan för att få lite Minecraftvmagi i ditt hem, ditt kontor eller var som helst där du vill ha lite äventyrskänsla! Kombinera med LEGO® Minecraft lekseten 21148 BigFig Steve med papegoja och 21150 BigFig Skelett med magmakub för ännu fler häftiga lek- och visningskombinationer.

Ha roligt när du bygger, leker och skapar grymma Minecraft™ skapelser med det coola, lättbyggda actionfigursetet LEGO® Minecraft BigFig Alex med kyckling. Tryck på spaken på Alex rygg för att höja och sänka hennes diamantsvärd, greppa kycklingen och ge dig ut på ett nytt Minecraft äventyr! När du är klar kan du ställa Alex i en cool pose och visa upp henne på basplattan för att ge ditt rum lite grym Minecraft stil!

• Byggbar, storskalig LEGO® Minecraft™ Alex actionfigur med rörliga leder och automatisk vänsterarm, plus en byggbar hacka och en Minecraft kyckling.
• Greppa ditt diamantsvärd och gör dig redo för nya Minecraft™ äventyr!
• Till varje samlingsbar LEGO® Minecraft™ BigFig karaktär medföljer en basplatta.
• Kombinera denna Alex Minecraft™ leksak med LEGO® Minecraft seten 21148 BigFig Steve med papegoja och 21150 BigFig Skelett med magmakub för häftiga lek- och visningskombinationer.
• Setet innehåller över 160 delar.
• BigFig Alex är 13 cm hög utan basplattan.
• Basplattan är 4x4 cm.

Antal bitar: 160Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 21149 Minecraft BigFig Steve med...V29

Lego 21149 Minecraft BigFig Steve med...V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori