Lego 76113 Spider-Man motorcykelräddning V29

6251071

I lager

289,00 kr

Mer information

Susa fram längs New York Citys gator och hjälp Spider-Man och Miles Morales att stoppa Carnages plan att spränga strömgeneratorn i LEGO® Marvel Spider-Man 76113 Spider-Man motorcykelräddning. Den här actionspäckade byggleksaken innehåller Spider-Mans motorcykel med en robotspindelkanon och nätpistol (utan skjutfunktion), samt en byggbar strömgenerator med explosionsfunktion. Setet innehåller 3 LEGO minifigurer, samt 9 olika nätdelar som kan användas för att specialdesigna byggen, minifigurer och vapen för kreativ lek.

Skynda dig att hindra Carnage från att spränga strömgeneratorn med Marvels Spider-Man och Miles Morales! Med den här byggbara superhjälteleksaken kan du susa fram längs New York Citys gator på Spider-Mans grymma motorcykel. Sikta på Carnage med nätpistolen och robotspindelkanonen. Du måste stoppa symbiotskurken och lappa ihop generatorn med spindelnät innan den exploderar!

• Innehåller 3 minifigurer som är nya för december 2018: Spider-Man, Miles Morales och Carnage. 
• Spider-Mans motorcykel har minifigurcockpit, justerbara handtag, stora hjul, robotspindelkanon och nätpistol (utan skjutfunktion) med fäste för nätdelar. 
• Den byggbara strömgeneratorn har explosionsfunktion, bränslecellsdelar och fästen för nätdelar. 
• Aktivera explosionsfunktionen för att skjuta iväg bränslecellerna. 
• Det här LEGO® Marvel Spider-Man byggsetet innehåller 9 olika nätdelar som är nya för december 2018 och kan användas för att specialdesigna byggen, minifigurer och vapen. 
• Tillbehör: Carnages tentakler. 
• Den byggbara Spider-Man motorcykeln är 5 cm hög, 13 cm lång och 6 cm bred. 
• Strömgeneratorn är 3 cm hög, 13 cm bred och 5 cm djup.

Antal bitar: 235Rekommenderad ålder: 6+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 76113 Spider-Man motorcykelräddning V29

Lego 76113 Spider-Man motorcykelräddning V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori