Lego 41162 Ariel, Aurora och Tianas kun...V29

6250996

I lager

499,00 kr

Mer information

LEGO® l Disney 41162 Ariel, Aurora och Tianas kungliga firande är ett unikt set med Disney Princess klassiker som firar 3 viktiga jubileum: 60-årsjubileet för Disneys Törnrosa, 30-årsjubileet för Disneys Den lilla sjöjungfrun och 10-årsjubileet för Disneys Prinsessan och grodan. Setet innehåller ett litet slottstorn med spiraltrappa till Auroras sovrum och balkong med roterande dansgolv, Ariels delfinvagn och tron av musselskal och Tianas restaurang med litet kök och matplats. Setet är perfekt för Disney Princess fantaster som kan släppa loss fantasin tack vare moduluppbyggnaden och enkelt flytta och byta ut sektioner i setet eller kombinera dem med andra kompatibla LEGO l Disney Princess™ set för att bygga sina egna drömskapelser.

Lek med 3 av dina Disney Princess favoriter i det här mycket speciella LEGO® l Disney setet. Använd det snurrande golvet för att hjälpa prinsessan Aurora att dansa på balkongen. Låt prinsessan Ariel ta en tur i sin undervattensvagn av musselskal. Baka sedan croissanter till restaurangen med prinsessan Tiana och hennes grodkompis. Tänk bara vilka äventyr du kan skapa när de här inspirerande prinsessorna utforskar varandras världar!

• Innehåller minidockorna Aurora, Ariel och Tiana, samt 3 LEGO® djurfigurer: en ekorre, en delfin och en groda. 
• Innehåller Auroras slottstorn med 2 rum, spiraltrappa och balkong med roterande dansgolv, Ariels undervattenstron och delfinvagn, samt Tianas restaurang med öppningsbar ugn och matplats. 
• Tillbehör: hårborste, hårrosett, 3 tiaror, notblad, ros, gryta, croissant, körsbär och tårta. 
• Ett perfekt byggbart Disney Princess lekset för obegränsad fantasilek som firar Törnrosas, Den lilla sjöjungfruns och Prinsessan och grodans jubileum. 
• Gör om det här unika byggbara Disney Princess jubileumssetet genom att enkelt byta ut och flytta runt modellernas olika delar. 
• Kombinera, byt ut och blanda det här lättbyggda setet med andra kompatibla LEGO® l Disney leksaksset för att bygga dina egna drömskapelser. 
• Auroras slottstorn är 23 cm högt, 12 cm brett och 6 cm djupt. 
• Ariels delfinvagn (med delfin) är 3 cm hög, 13 cm lång och 6 cm bred. 
• Tianas restaurang är 13 cm hög, 6 cm bred och 6 cm djup.

Antal bitar: 282Rekommenderad ålder: 5+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 41162 Ariel, Aurora och Tianas kun...V29

Lego 41162 Ariel, Aurora och Tianas kun...V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori