Lego 21148 Minecraft BigFig Steve med...V29

6251771

I lager

179,00 kr

Mer information

Ge dig ut på nya Minecraft™ äventyr med den stora, lättbyggda BigFig Steve, komplett med byggbar papegoja och stenhacka. Använd spaken på Steves rygg för att få hans högerarm att röra sig, och flytta hans armar och ben för att skapa coola poser. Ställ honom sedan på basplattan för att få lite Minecraft magi i ditt hem, ditt kontor eller var som helst där du vill ha lite äventyrskänsla! Kombinera den samlingsbara Minecraft leksaken Steve med LEGO® Minecraft lekseten 21149 Alex med kyckling och 21150 Skelett med magmakub för ännu fler häftiga lek- och visningskombinationer.

Ha roligt när du bygger, leker och skapar coola Minecraft™ skapelser med det grymma, lättbyggda actionfigursetet LEGO® Minecraft BigFig Steve med papegoja. Tryck på spaken på Steves rygg för att höja och sänka hans stenhacka, ta med din tama papegoja och ge dig ut på ett nytt Minecraft äventyr! När du är klar kan du ställa Steve i en cool pose och visa upp honom på basplattan för att ge ditt rum lite Minecraft magi!

• Byggbar, storskalig LEGO® Minecraft™ Steve actionfigur med rörliga leder och automatisk högerarm, plus en byggbar hacka och en Minecraft papegoja. 
• Greppa din stenhacka och gör dig redo för action! 
• Till varje samlingsbar LEGO® Minecraft™ BigFig karaktär medföljer en basplatta. 
• Kombinera denna Steve Minecraft™ leksak med LEGO® Minecraft seten 21149 BigFig Alex med kyckling och 21150 BigFig Skelett med magmakub för häftiga lek- och visningskombinationer. 
• Setet innehåller över 159 delar. 
• BigFig Steve är 13 cm hög utan basplattan. 
• Basplattan är 4x4 cm. 
Antal bitar: 159
Rekommenderad ålder:7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 21148 Minecraft BigFig Steve med...V29

Lego 21148 Minecraft BigFig Steve med...V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori