Lego 21150 Minecraft BigFig Skelett med..V29

6251775

I lager

179,00 kr

Mer information

 

Skapa en ökänd Minecraft™ mob med den lättbyggda Minecraft leksaken BigFig Skelett med magmakub, med avtagbar hjälm och en pilbåge som kan skjuta pilar, plus en hoppande magmakub! Flytta skelettets armar och ben och placera det på basplattan för att få lite läskig Minecraft magi i ditt hem, ditt kontor eller var du vill! Kombinera med LEGO® Minecraft lekseten 21149 BigFig Alex med kyckling och 21148 BigFig Steve med papegoja för ännu fler häftiga lek- och visningskombinationer.

Ha roligt när du bygger, leker och skapar coola Minecraft™ skapelser med det lättbyggda actionfigursetet LEGO® Minecraft BigFig Skelett med magmakub. Avfyra pilar med skelettets pilbåge, ta av och på hjälmen och terrorisera Övervärlden tillsammans med den hoppande magmakuben! När du är klar kan du ställa denna ökända mob i en läskig pose och visa upp den på basplattan för alla dina vänner!

• Byggbar, storskalig LEGO® Minecraft™ Skelett actionfigur med rörliga leder, avtagbar hjälm och Minecraft pilbåge som kan skjuta pilar. Innehåller också en byggbar magmakub. 
• Sätt på dig järnhjälmen, greppa din träpilbåge, sikta och avfyra!


Antal bitar: 142 Rekommenderad ålder: 7+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 21150 Minecraft BigFig Skelett med..V29

Lego 21150 Minecraft BigFig Skelett med..V29

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori