Crescent Infinity Black-White inkl. Liggdel

51271-76

Denna artikel säljs endast i våra fysiska butiker.

Mer detaljer

6 496,75 kr

-35%

9 995,00 kr

Mer information

Crescent Infinity Duo är en stilren barnvagn i snygg och trendig design som inkluderar sittdel och liggdel. Tillverkad i robust och rostfritt lättviktschassi i anodizerad aluminium för lägsta vikt.


Nytt för 2017; för att förbättra åkkomforten för barnet samt vagnens köregenskaper har årsmodell 2017 försetts med lufthjul runt om.

Sittdelen är ergonomisk, vändbar och kan justeras i tre olika lägen, varav det nedersta är fullt liggläge. Stor och rymlig med en ligglängd på 102 cm. Suffletten har en förlängning baktill som öppnas upp med dragkedja för bra ventilation. Justerbart 5-punktsbälte ser till att barnet alltid sitter säkert i vagnen samt en praktisk frambåge som är lätt att knäppa loss och svänga runt.

Liggdelen är exklusiv, stor och rymlig. Kan enkelt bäras i handtagen på suffletten. Liggdelen har ett kombinerat solskydd och myggnät som sitter upptill på suffletten, som sedan går att dra ner och knäppa fast på sidorna. Suffletten kan öppnas upp baktill för att ge extra ventilation. 

Chassi & hjul; Crescent Infinity är mycket smidig att köra tack vare de svängbara, kullagrade framhjulen. Även vagnens bakhjul är kullagrade för bästa körkomfort. Samtliga hjul är lufthjul. Styret är av teleskopmodell med leatherettehandtag och kan justeras i olika höjdlägen. Rymlig varukorg som är förslutningsbar. Fjädringen har satts på chassit så att dämpningen fördelas perfekt i vagnen.

- Vikt 11,6 kg
- Ökotex-certifierade tyger
- Textil med UV-skydd UPF50+

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Crescent Infinity Black-White inkl. Liggdel

Crescent Infinity Black-White inkl. Liggdel

Denna artikel säljs endast i våra fysiska butiker.

Skriv din recension

22 Andra produkter i samma kategori