Axkid Rekid Black

260303

Denna produkt finns inte längre i lager


3 995,00 kr

Mer information

Axkid Bilbarnstol Rekid Svart

Axkid Rekid är en plusgodkänd bilbarnstol med integrerat självjusterande fempunktsbälte och vick-funktion som sträcker förankringsbanden till optimal inspänning. Stolen används bakåtvänd i bilar både med och utan isofixfästen. Plusgodkänd för 18 kg isofixmontering samt plusgodkänd för 25 kg bältesmontering.

Axkid Rekid har mjuka polstrade axelmuddar och ett bekvämt nackskydd. Stolen är utformad i enlighet med de senaste rönen inom barnsäkerhet och i kombination med det nyutvecklade självjusterande bältet ger den ditt barn ett mycket bra krockskydd.

Det automatiska internbältet och nackskyddet ställs in efter barnets längd och storlek. Höga sidoskydd borgar för mycket hög säkerhet vid sidokollision. Generöst tilltagen längd på stödbenet för montering i alla typer av fordon. Klädseln är avtagbar och kan tvättas i maskin 30 grader.

Axkid Rekid kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25 kg med bilens befintliga trepunktsbälte (stolen monteras då utan isofixfästen). Med isofixfästen kan stolen användas bakåtvänd för barn mellan 9-18 kg.

Vi rekommenderar att barn åker bakåtvända till minst 4 års ålder eller så länge det är möjligt!

Godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04. Krocktestad i hög hastighet enligt ERO NCAP.

Vikt; 14,5 kg

Mått; H;62 x B;44 x D;58 cm

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Axkid Rekid Black

Axkid Rekid Black

Skriv din recension

13 Andra produkter i samma kategori