Ny Lego 76146 Spidermans robot Visa större

Lego 76146 Spidermans robot

6289061

I lager

129,00 kr

Mer information

• Spider-Mans fantastiska robot ger barn större och bättre superhjälteäventyr. När de sätter minifiguren i roboten kan spindelroboten ta sig vart som helst, greppa vad som helst och fånga vem som än kommer i dess väg.
• Roboten är en överdimensionerad version av Spider-Man, med 4 spindelben som sträcker sig från ryggen och ett stort skurkfångande nät som kan avfyras från handen. En öppningsbar cockpit har plats för minifiguren Spider-Man i roboten.
• Barn kan placera minifiguren Spider-Man i roboten, ställa dess armar och ben i actionposition och sedan ta sig an alla skurkar! Setet kan kombineras med andra populära superhjältefigurer och Spider-Man byggleksaker.
• Pojkar och flickor från 6 år kommer att njuta av oändliga superhjälteäventyr med denna LEGO® Marvel Spider-Man byggleksak. En cool = , actionfylld present till barn som älskar Spider-Man lekar.
• Spider-Mans robot är 15 cm hög och inspirerar till fantasifulla lekar i stor skala. Den är perfekt att kombinera med andra LEGO® Marvel robotar och, när all action har tagit slut, att visa upp i barnrummet.

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Lego 76146 Spidermans robot

Lego 76146 Spidermans robot

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori